Kort om os

Vores historie
Elektrikerfirmaet kONtakt ApS blev grundlagt 1. juni 2000 af Kim Frederiksen sammen med en daværende partner.

Virksomheden startede i en garage i Vallensbæk og efter det første år flyttede den til Gentofte. På dette tidspunkt var vi 5 medarbejder. I 2003 opkøbte vi virksomheden Allan Fogel ApS, hvorefter vi blev i alt 12 medarbejdere.

I dag drives firmaet  fra adressen Immerkær 52 i Hvidovre, hvor vi siden 2005 har haft kontor-, lager og værkstedsfaciliteter. Vi beskæftiger i dag ca. 12 medarbejdere fordelt mellem ledelse, administration, svende og lærlinge.

Dygtige medarbejdere

Vi arbejder på altid at have et godt arbejdsmiljø, hvilket gør at vi har en god stabil medarbejderkreds med svende som har været hos os i en årrække. Vi sætter en ære i at have dygtige medarbejdere, og gør derfor en stor indsats for løbende generel efteruddannelse såvel som opdatering og nye certificeringer. Derigennem tilsikre vi, at vores medarbejdere udvikler sig og har den bedst mulige tilgang til deres arbejdsopgaver. Vores efteruddannelse og certificeringer, er ikke kun for vores kunders tryghed – det er også for vores egen!

Vores mission og vision

Vi arbejder på at være vores kunders foretrukne el-installatør, både til udførsel og til rådgivning. Gennem erfaring, certificeringer, gode medarbejdere og produkter, tilbyder vi vores kunder et professionelt samarbejde med udstrakt kundeservice og tryghed i leveringen af den rette løsning.