Sikringer og alarm

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ABA

Et ABA-system er et automatisk brandalarmeringsystem som automatisk giver brandmyndighederne besked i tilfælde af brand. F.eks. kan systemet også opsættes til automatisk at igangsætte brandalarmen og oplyse om vej til nødudgange. Dertil kan der være automatiske talevarslingsystemer, som orienterer om nødudgange og automatiske branddøre.

Få en gennemgang af jeres ejendom

Et velfungerende ABA-system er et gennemtænkt projekt, som er tilpasset jeres behov og bygninger.
Kontakt os derfor for et personligt møde, hvor vi gennemgår jeres ejendom, og vi rådgiver jer om den bedst mulige løsning – til tryghed for jer, jeres medarbejdere, varelager og bygning.

ABA-systemer kan bruges overalt

System kan både bruges i private boliger, men også på fællesarealer såsom opgange i boligforeninger, på plejehjem, offentlige instituationer såvel som i alle typer erhvervsejendomme. Alle steder hvor man gerne vil løfte trygheden, sikre mod brand og redde menneskeliv kan ABA være en hjælp.

ABA-anlæg er komplekse og derfor er vi DBI certificerede

Visse ABA-løsninger er lette at håndtere, mens andre er langt mere komplekse. Det afhænger fuldstændig af behov, bygninger og størrelse. Ikke to løsninger er ens, og da der altid er høje krav til løsningen, valg af materiel og naturligvis godkendelse fra myndighederne, skal løsningen være gennemtænkt og velfungerende. I takt med vores certificering, rådgiver vi jer gerne om ABA og har et stort produktkendskab, høj teknisk viden og god erfaring i at løse jeres behov.

VIDEOOVERVÅGNING

Alt efter dine behov og placering af overvågningen, har du en lang række forskellige muligheder, som har forskellige fordele og ulemper:

  • Først og fremmest skal du vælge imellem en kablet eller en trådløs opsætning af overvågningen. En kablet løsning foregår via et strømkabel og et datakabel. Dette betyder at en tyv evt. kan afbryde kameraerne ved at kan klippe ledningerne over.
  •    Alternativet er en batteridrevet overvågning, men det kræver, at man løbende tjekker at de ikke løber tør for strøm.
  • Begge kameratyper har en lang række indstillingsmuligheder, bl.a. kan du tilkoble deres bevægelsessensor som betyder at kameraet kun aktiveres og optager når der er bevægelse i dets zone.

Videoovervågning

Klik her
Kontakt ApS er førende af de bedste mærker, og er certificerede installatører af videoovervågning til brug både inde og ude. Vores systemer består af videoovervågning med harddiskoptager og kameraer, og vores sortiment består af både udendørskameraer og indendørskameraer. Vi har kameraer, som kan filme i sort/hvid i mørke, og hvor du kan følge med på din smartphone, din computer eller monitor. Vores kameraer optager med god opløsning (HD), så politiet har et brugbart materiale i tilfælde af indbrud eller tyveri.

Hvorfor købe videoovervågning?

Klik her
Ved at opsætte videoovervågning beskytter du dine medarbejdere, beboere, dit varelager og dine bygninger mod tyveri. En effektiv overvågning fungerer både, når uheldet er ude, men også som præventivt middel så tyvene undgår din ejendom. Er overvågningen placeret optimalt, ved tyvene at de ikke kan observere ejendommen inden indbrud, og de vil derfor finde andre steder.

Har du brug for overvågning?

Klik her
Kontakt os og få os ud og se din ejendom. Vi rådgiver gerne om hvilke løsninger, vi vil anbefale dig at investere i, så din ejendom og de personer, som opholder sig i den er bedst muligt sikret.

NOX ALARM- OG SIKRINGSSYSTEM

Få fuld kontrol over jeres bygninger, adgangsforhold for medarbejdere og kunder med sikringssystemet NOX. Via nøglebrikker, betjeningspaneler, app og bærbar kan I til- og frakoble nemt og sikkert. Systemet er velegenet til både private boliger såvel som komplekse erhvervsløsninger med flere ejendomme. 

Sikring, overvågning og tyverialarm i et og samme system

NOX er et kombineret sikringssystem, der forener adgangskontrol, tyverialarm, videoovervågning samt klima- og bygningsstyring i en og samme platform. NOX er et åbent system, som enkelt kan integrere med virksomhedens eksisterende IT-systemer, og kan tilpasses enhver brugers behov.

Skalerbart og uden licenser

Skalerbar og modulopbygget NOX er uden årlige licenser, og opbygges gennem tilvalg af moduler, hvilket sikrer fleksibilitet og individuel skalerbarhed. Køb kun de funktioner eller indgange der er brug for, og vær samtidigt sikret mulighed for udvidelse. NOX’ åbne system tillader også brug af 3. parts moduler, f.eks. kortlæsere og detektorer.

Systemet kan betjenes via

App’en er velegnet både til private boliger og erhvervsejendomme.
Al kommunikation, ligegyldigt med hvilken styreform, er naturligvis krypteret for maksimal sikkerhed. 

De fleste løsninger inkluderer en grafisk brugerflade, hvor du ser din ejendoms plantegning, og derfra nemt kan styre og få et samlet overblik.

Få Kontakt ApS til at installere jeres NOX alarm allerede i dag. Vi kommer vi gerne ud og viser jer hvordan I kan få glæde af NOX systemet. Med et utal af muligheder kan det tilpasses netop jeres behov og budget.

NOX SYSTEMS - Sikkerhed og overblik i ét system!

NOX App giver dig overblikket uanset hvor du er

Med NOX appen kan du nemt og bekvemt styre jeres sikringssystem via mobil eller tablet. Den brugervenlige interface giver dig fuld kontrol uanset hvor du er og dermed kan du fx åbne døre, til- og frakoble alt fra en enkelt dør til etager eller hele bygninger med få klik.

Appen giver dig også overblik over hvem som er kommet og gået i bygningen og har du flere lokationer, kan du skifte mellem lokationerne nemt, sikkert og uafhængigt af din egen placering.

NOX appen findes både til Iphone og Andriod.

NOX findes i 3 systemversioner – alt efter jeres behov
Scroll to Top