El og belysning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Belysning og armaturer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kontor - og butiksbelysning

Læs mere...
Har I brug for ny belysning i jeres kontor eller butikslokaler, rådgiver og opsætter vi gerne jeres belysning. Vi har mange års erfaring med belysning i erhvervsbygninger, og har en bred vifte af belysningsmuligheder til jeres virksomhed.

Lysinstallationer

Læs mere...
Vi er førende i en lang række af klassiske mærker til private hjem såvel som erhvervsbygninger og boligforeninger. Vi tilbyder: Opsætning af klassiske belysningsenheder såsom loftsbelysning, væglamper, udebelysning og spots.

Nød- og panikbelysning​

Læs mere...
Vi opsætter nød og panikbelysninger efter EU standard til brug for offentlige rum, erhvervsbygninger og deslige. Vi er altid opdaterede ift. lovkrav og specifikationer på området, og rådgiver jer gerne om bedst mulig placering samt valg af rette belysninger til formålet.

El-tavler og forsyningstavler

Står du og har brug for en opgradering af dit relæ eller behov for en udvidelse, hjælper vi dig gerne.

Kontakt ApS har mere end 28 års erfaring i el-installationer, bliver løbende efteruddannet, og vores stabile medarbejdere har alle været hos os de seneste seks år.

Hvorfor vælge os til din el-opgave?

 • Vi fører alle de bedste mærker af tavler, både til private og erhverv.
 • Vi har mange års erfaringer med opsætning af tavler og relæer.
 • Og vi rådgiver dig gerne til den bedst mulige løsning.

Har du et spørgsmål til vores services eller produkter inden for el-tavler og forsyningstavler, så kontakt os enten per telefon eller via formularen til højre. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Datanetværk og dørtelefoner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Netværksinstallation

Klik her
Kontakt ApS installerer data- og fibernetværk til både bolig og industri i Hvidovre og resten af Storkøbenhavn. Vi har mere end 28 års erfaring i el-installationer. En fiberløsning er i høj grad fremtidssikret på grund af dens kapacitet. Båndbredden er som udgangspunkt stor, og det er muligt at opgradere fibernetværket markant alene ved at udskifte aktive netværkskomponenter. Få et overblik over vores netværk længere nede på siden.

Dørtelefoner

Klik her
Portier – mangfoldighed i elegante rammer De moderne rammer og den fleksible, modulære konstruktion gør, at denne dørstation passer til ethvert hus og enhver byggestil. Det konsekvente byggemodulsystem giver næsten grænseløse, individuelle muligheder. Fås i titan, hvid og sølv. Få et overblik over vores dørtelefoner længere nede på siden.

EDB- og datanetværk

Klik her
I såvel nybyggeri som i renovering er der et stadigt stigende behov for avancerede telesystemer. Både i form af tele/data-systemer, antenne-installationer og adgangskontrol, f.eks. dørtelefoner med billedtransmission. Installationerne foretages med eksisterende behov og krav for øje, men bør naturligvis være så fleksible, at de kan anvendes under ændrede forudsætninger som f.eks. ommøblering eller tilslutning af nye apparater.

Produkter

Netværksinstallationer
LEXCOM 250

LexCom 250 er et 250 MHz kablingsystem. LexCom 250 er opbygget af komponenter, der opfylder alle krav til Cat. 6 standarden og er godkendt ifølge link klasse E. Systemet omfatter kommunikationskabler, patchpaneler, patchkabler, rack og racktilbehør, dataudtag og konnektorer til såvel skærmede som uskærmede netværk.

LEXCOM FIBER

LexCom Fiber er et struktureret netværk baseret på optiske fiberkabler, som overholder OM2 klassen i henhold til EN50173-1:2002.
En netværksløsning baseret på fiberkabler har en række fordele. Blandt andet kan nævnes, at fiberkablerne har større båndbredde og dermed større kapacitet. De er immune overfor transienter og andre former for elektrisk støj. Fiberkabler skaber heller ingen problemer mht. potentialudligning, da de er galvanisk adskilt fra den øvrige del af installationen. Endvidere rummer fiberkablet bedre muligheder for at sikre netværket mod uønsket adgang udefra. Den lavere vægt tæller også på plussiden. Fiberkabler vælges primært til backbone installation – de fungerer med andre ord som bindeled mellem krydsfelterne på de enkelte etager eller mellem adskilte bygninger. Både LexCom 125 og LexCom 250 kan suppleres med en fiber backbone løsning.

En fiberløsning er i høj grad fremtidssikret på grund af dens kapacitet. Båndbredden er som udgangspunkt stor og det er muligt at opgradere fibernetværket markant alene ved at udskifte aktive netværkskomponenter.

Dørtelefoner
Portier – den modulære dørstation
 • Slank profil med attraktiv linieføring.
 • Individuel opbygning med funktionsmoduler.
 • Rammer kan indsættes lodret og vandret.
RITTO TwinBus – det mest solgte 2-leder system i Europa

RITTO TwinBus boligtelefon – den vellykkede syntese af den mest moderne teknik og den velkendte kvalitet, som kendetegner RITTO boligtelefoner:

 • Opkaldsdifferentiering og medhørsspærret.
 • Opkaldsstyrke kan indstilles.
 • Opkaldsafbryder.
 • Lystændingsfunktion.
 • Kabinet af miljøvenligt og genbrugeligt kunststof.
Den modulære dørstation RITTO Portier er hjertet i alle RITTO hus- og kontorsamtaleanlæg
 • Rent, tidløst design.
 • Enkel betjening.
 • Varig, ridsefast overfladebelægning.
 • Fås til indbygning eller montering på væg.
 • Let at udvide med f.eks. adgangskontrol eller video.
 • Med RITTO TwinBus dørkaldeanlæg har De garanti for høj kvalitet og sikker og langvarig drift.
Scroll to Top