Videoovervågning for private og erhverv i Hvidovre og resten af Storkøbenhavn

Rådgivning, opsætning og vedligeholdelse af videoovervågning til private hjem, erhvervsbygninger og boligforeninger.

Videoovervågning af din bolig, virksomhed eller ejendom

Kontakt ApS er førende af de bedste mærker, og er certificerede installatører af videoovervågning til brug både inde og ude. Vores systemer består af videoovervågning med harddiskoptager og kameraer, og vores sortiment består af både udendørskameraer og indendørskameraer.

Vi har kameraer, som kan filme i sort/hvid i mørke, og hvor du kan følge med på din smartphone, din computer eller monitor. Vores kameraer optager med god opløsning (HD), så politiet har et brugbart materiale i tilfælde af indbrud eller tyveri.

Batteri eller kabel?

Alt efter dine behov og placering af overvågningen, har du en lang række forskellige muligheder, som har forskellige fordele og ulemper:

  • Først og fremmest skal du vælge imellem en kablet eller en trådløs opsætning af overvågningen. En kablet løsning foregår via et strømkabel og et datakabel. Dette betyder at en tyv evt. kan afbryde kameraerne ved at kan klippe ledningerne over.
  • Alternativet er en batteridrevet overvågning, men det kræver, at man løbende tjekker at de ikke løber tør for strøm.
  • Begge kameratyper har en lang række indstillingsmuligheder, bl.a. kan du tilkoble deres bevægelsessensor som betyder at kameraet kun aktiveres og optager når der er bevægelse i dets zone.

Hvorfor købe videoovervågning?

Ved at opsætte videoovervågning beskytter du dine medarbejdere, beboere, dit varelager og dine bygninger mod tyveri. En effektiv overvågning fungerer både, når uheldet er ude, men også som præventivt middel så tyvene undgår din ejendom. Er overvågningen placeret optimalt, ved tyvene at de ikke kan observere ejendommen inden indbrud, og de vil derfor finde andre steder.

Har du brug for overvågning?

Kontakt os og få os ud og se din ejendom. Vi rådgiver gerne om hvilke løsninger, vi vil anbefale dig at investere i, så din ejendom og de personer, som opholder sig i den er bedst muligt sikret.

Udfyld kontaktformularen til højre eller ring på telefon 43531734.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din el-opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vores certificeringer

Vi efteruddanner og certificerer løbende vores medarbejdere – til jeres og vores tryghed!