Historien bag Kontakt ApS

På udkig efter en elektriker i Hvidovre og resten af Storkøbenhavn?

Kort om os

Vores historie

Elektrikerfirmaet Kontakt ApS blev grundlagt 1. juni 2000 af Kim Frederiksen sammen med en daværende partner.

Virksomheden startede i en garage i Vallensbæk ,og efter det første år flyttede den til Gentofte. På dette tidspunkt var vi fem medarbejdere. I 2003 opkøbte vi virksomheden Allan Fogel ApS, hvorefter vi blev i alt 11 medarbejdere.

I dag drives firmaet fra adressen Immerkær 52 i Hvidovre, hvor vi siden 2005 har haft kontor-, lager og værkstedsfaciliteter. Vi beskæftiger i dag ca. 11 medarbejdere fordelt mellem ledelse, administration, svende og lærlinge, og vi har de seneste seks år haft de samme stabile medarbejdere.

Dygtige medarbejdere

Vi arbejder på altid at have et godt arbejdsmiljø, hvilket gør, at vi har en god stabil medarbejderkreds med svende, som har været hos os i en årrække. Vi sætter en ære i at have dygtige medarbejdere, og gør derfor en stor indsats for løbende generel efteruddannelse såvel som opdatering og nye certificeringer. Derigennem tilsikrer vi, at vores medarbejdere udvikler sig og har den bedst mulige tilgang til deres arbejdsopgaver. Vores efteruddannelse og certificeringer er ikke kun for vores kunders tryghed – det er også for vores egen!

Vores mission og vision

Vi arbejder på at være vores kunders foretrukne el-installatør, både til udførsel og til rådgivning. Gennem erfaring, certificeringer, gode medarbejdere og produkter, tilbyder vi vores kunder et professionelt samarbejde med udstrakt kundeservice og tryghed i leveringen af den rette løsning.

Interesseret i at høre mere? Så send en besked i formularen til højre eller giv os et kald på telefon 43531734.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din el-opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Persondatapolitik og datahåndtering i Kontakt ApS

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos Kontakt as, CVR-nr.2536 2365 (herefter ”Selskabet”).

Som følge af din aftale med Selskabet accepterer du denne privatlivspolitik.

Generelt

Gennem din aftale med Selskabet indsamles der personoplysninger om dig.

Disse retningslinjer er udarbejdet ud fra EU’s Databeskyttelsesforordning, som får virkning i Danmark fra 25. maj 2018, samt den nye danske databeskyttelseslov, der supplerer reglerne i databeskyttelsesforordningen og den nuværende persondatalov (samlet ”gældende lovgivning”).

Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

Personoplysninger

2.1 Hvad er personoplysninger?
Selskabet beder om dine almindelige kontaktoplysninger, når du indgår aftale med Selskabet. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, telefon- og mobiltelefonnummer, e-mail mv. Oplysninger vedrørende aktie- og eller anpartsselskabers navn, adresse mv. vedrører ikke en fysisk person og er derfor ikke omfatte af persondataforordningen.

De personoplysninger, som vi indsamler, bruges til at identificere dig som kunde samt levere de services, du har købt af os. De personoplysninger, som vi indsamler i forbindelse med opfyldelsen af aftalen, vil blive opbevaret i vores IT-system og/eller i et fysisk register.

2.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?
Opbevaring af personoplysninger afhænger af, hvor længe din aftale med Selskabet består.

Når du køber en service hos Selskabet, har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil servicen er betalt og leveret, en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet, og fristen for betalinger er udløbet.

Under det løbende aftaleforhold opbevares de oplysninger, vi har indsamlet på dig i vores IT-system, hvorefter personoplysningerne arkiveres.

Dine personoplysninger vil som udgangspunkt efter gældende regler blive opbevaret hos Selskabet i en periode på 5 år fra udgangen af det regnskabsår, materialet vedrører. Hvis aftalen med dig f.eks. er ophørt november 2017 og regnskabsåret følger kalenderåret, er vi efter gældende regler forpligtet til at opbevare oplysningerne indtil tidligst udgangen af 2022. Når personoplysningerne ikke længere er relevante, og vi ikke er forpligtet til at opbevare dem, vil alle personoplysninger vedrørende dig blive slettet.

2.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?
De personoplysninger, vi indsamler om dig i forbindelse med opfyldelse af vores aftale, bruges først og fremmest til almindelig kundeadministration, herunder eksempelvis til opfyldelse af den aftale, du har indgået med Selskabet og fremsendelse af faktura.

Oplysningerne vil som udgangspunkt ikke blive videregivet til tredjepart. Imidlertid kan dine almindelige kontaktoplysninger videregives til vores samarbejdspartnere, såfremt vi har brug for deres hjælp til opfyldelsen af aftalen.

Derudover kan vi behandle dine oplysninger, hvis behandlingen er nødvendig for, at Selskabet (eller tredjemand) kan forfølge en legitim interesse, medmindre hensynet til dig går forud herfor. Personoplysninger kan også blive brugt i forbindelse med oprettelse af fx medarbejdereprofiler og adgange i alarm- og sikkerhedssystemer, vedudførsel af opgaver i boligforeninger m.fl.

Anden videregivelse tillades kun, såfremt gældende lovgivning undtagelsesvis tillader videregivelse af personoplysninger.

2.4 Beskyttelse af personoplysninger samt hvor data opbevares
Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, i Selskabets IT-system (lokalt og cloud løsning) og regnskabssystem.

Dertil nævnes Microsoft Office pakken til behandling af dokumenter og mails, Ordrestyring.dk til online behandling af ordre og timefakturering samt Economics til regnskabsstyring. Har kunden købt alarm eller sikringssystem via fx NOX, kan der ligeledes være behov for yderligere databehandling i online samt i NOX sikringssystem egen app.

Dokumenter og oplysninger, behandles både centralt fra kontoret, af medarbejdere på kundelokationer via tablets og apps online.

Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores behandling af personoplysninger håndteres forsvarligt og under hensyntagen til dine rettigheder som kunde.

2.5 Retten til adgang til dine personoplysninger
Du har som kunde hos Selskabet ret til at få Selskabets bekræftelse på, om personoplysninger vedrørende dig selv behandles og i givet fald adgang til personoplysningerne.

Du er tillige berettiget til at anmode om og modtage personoplysninger om dig selv, som du har afgivet til Selskabet (dataportabilitet). Du er desuden berettiget til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.

2.6 Retten til berigtigelse af dine personoplysninger
Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af Selskabet uden unødig forsinkelse.

2.7 Retten til sletning af dine personoplysninger
Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet af Selskabet uden unødig forsinkelse, hvis Selskabet ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger.

Bemærk venligst, at såfremt Selskabet i henhold til gældende lovgivning er forpligtet til at opbevare oplysningerne, kan du ikke kræve, at dine personoplysninger slettes.

2.8 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger?
Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Ændres retningslinjerne, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Disse retningslinjer bliver evalueret og om nødvendigt revideret en gang årlig.

2.9 Hvor opbevarer vi

Kontakt
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Selskabet, skal du rette henvendelse til selskabet via formularen eller på telefon 43531734.

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig.

Hvis du ønsker at klage over Selskabets behandling af dine personoplysninger kan dette ske til Datatilsynet:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K

Telefon: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Med venlig hilsen

Kontakt ApS
Immerkær 52
2650 Hvidovre

CVR. 25362365

Telefon: 43531734

Senest revideret: 4.10.18

Vores certificeringer

Vi efteruddanner og certificerer løbende vores medarbejdere – til jeres og vores tryghed!