NOX alarm- og sikringssystem

Få fuld kontrol over jeres bygninger, adgangsforhold for medarbejdere og kunder med sikringssystemet NOX. Via nøglebrikker, betjeningspaneler, app og bærbar kan I til- og frakoble nemt og sikkert. Systemet er velegenet til både private boliger såvel som komplekse erhvervsløsninger med flere ejendomme.

Sikring, overvågning og tyverialarm i et og samme system

NOX er et kombineret sikringssystem, der forener adgangskontrol, tyverialarm, videoovervågning samt klima- og bygningsstyring i en og samme platform. NOX er et åbent system, som enkelt kan integrere med virksomhedens eksisterende IT-systemer, og kan tilpasses enhver brugers behov.

Skalerbart og uden licenser

Skalerbar og modulopbygget NOX er uden årlige licenser, og opbygges gennem tilvalg af moduler, hvilket sikrer fleksibilitet og individuel skalerbarhed. Køb kun de funktioner eller indgange der er brug for, og vær samtidigt sikret mulighed for udvidelse. NOX’ åbne system tillader også brug af 3. parts moduler, f.eks. kortlæsere og detektorer.

Appen er velegnet både til private boliger og erhvervsejendomme

Systemet kan betjenes via

 • Tablet
 • Smartphone
 • PC-betjening
 • Web-browser
 • Touchskærm
 • Betjeningspanel
 • SIMS

Al kommunikation, ligegyldigt med hvilken styreform, er naturligvis krypteret for maksimal sikkerhed. De fleste løsninger inkluderer en grafisk brugerflade, hvor du ser din ejendoms plantegning, og derfra nemt kan styre og få et samlet overblik.

Har I flere bygninger, kan NOX systemet betjenes på tværs af afdelinger, etager og bygninger. Alt sammen styret og overvåget centralt via app, tablet eller online. 

NOX Systems - Sikkerhed og overblik i ét system!

NOX App giver dig overblikket uanset hvor du er

Med NOX appen kan du nemt og bekvemt styre jeres sikringssystem via mobil eller tablet. Den brugervenlige interface giver dig fuld kontrol uanset hvor du er og dermed kan du fx åbne døre, til- og frakoble alt fra en enkelt dør til etager eller hele bygninger med få klik.

Appen giver dig også overblik over hvem  som er kommet og gået i bygningen og har du flere lokationer, kan du skifte mellem lokationerne nemt, sikkert og uafhængigt af din egen placering.

NOX appen findes både til Iphone og Andriod.

Book et møde og hør om alle fordelene ved NOX

- og bliv samtidig klogere på hvilken løsning som vil passe jer

Overvejer I at få et sikringssystem til jeres bolig eller erhvervsbygninger? Vi kommer vi gerne ud og viser jer hvordan I kan få glæde af NOX systemet. Med et utal af muligheder kan det tilpasses netop jeres behov og budget.

Ring til os nu på  43 53 17 34

NOX findes i 3 systemversioner – alt efter jeres behov

 • NOX Corporate er det komplette system, som åbner op for alle tilgængelige funktioner, både mht. software og hardware.
 • NOX Professional har nogle softwarebegrænsninger, men de samme hardwareegenskaber som det fulde system.
 • NOX ONE er designet til små og mellemstore virksomheder, og har kun 1 bus. Da NOX ONE benytter den samme software og de samme moduler, kan centralen nemt udskiftes til et større system.
 • Professionel
 • Nox One
 • Corporate

Overblik over NOX

Læs om NOX systemets mange fordele til private hjem og erhvervsbygninger.

Klik her og læs den engelske brochure

NOX TXO wireless detector
Trådløs skjult sikring og monitorering af fx billeder, skulpturer eller mindre objekter

Klik og se den engelske brochure

Dansk brochure om NOX

Læs here om alle fordele ved NOX systemet til jeres erhvervsbygninger eller private bolig.

Klik her og læs den danske udgave

Kontakt os

Har du et spørgsmål til vores services eller produkter, eller vil du bare kontaktes? - Udfyld nedenstående felter og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.