Datanetværk og dørtelefoner
til erhverv, boligforeninger og private

Netværksinstallation

Vi installerer data- og fiber-netværk til både bolig og industri, ring og få et uforpligtende tilbud på hvad der skal til i netop din bolig.

 

LEXCOM 250

LexCom 250 er et 250 MHz kablingsystem. LexCom 250 er opbygget af komponenter, der opfylder alle krav til Cat. 6 standarden og er godkendt ifølge link klasse E. Systemet omfatter kommunikationskabler, patchpaneler, patchkabler, rack og racktilbehør, dataudtag og konnektorer til såvel skærmede som uskærmede netværk.

 

LEXCOM FIBER

LexCom Fiber er et struktureret netværk baseret på optiske fiberkabler, som overholder OM2 klassen i henhold til EN50173-1:2002.
En netværksløsning baseret på fiberkabler har en række fordele. Blandt andet kan nævnes, at fiberkablerne har større båndbredde og dermed større kapacitet. De er immune overfor transienter og andre former for elektrisk støj. Fiberkabler skaber heller ingen problemer mht. potentialudligning, da de er galvanisk adskilt fra den øvrige del af installationen. Endvidere rummer fiberkablet bedre muligheder for at sikre netværket mod uønsket adgang udefra. Den lavere vægt tæller også på plussiden. Fiberkabler vælges primært til backbone installation – de fungerer med andre ord som bindeled mellem krydsfelterne på de enkelte etager eller mellem adskilte bygninger. Både LexCom 125 og LexCom 250 kan suppleres med en fiber backbone løsning.

En fiberløsning er i høj grad fremtidssikret på grund af dens kapacitet. Båndbredden er som udgangspunkt stor og det er muligt at opgradere fibernetværket markant alene ved at udskifte aktive netværkskomponenter.

Dørtelefoner

 Portier – mangfoldighed i elegante rammer

De moderne rammer og den fleksible, modulære konstruktion gør, at denne dørstation passer til ethvert hus og enhver byggestil. Det konsekvente byggemodulsystem giver næsten grænseløse, individuelle muligheder. Fås i titan, hvid og sølv.

Portier – den modulære dørstation

 • Slank profil med attraktiv linieføring
 • Individuel opbygning med funktionsmoduler
 • Rammer kan indsættes lodret og vandret

RITTO TwinBus – det mest solgte 2-leder system i Europa

RITTO TwinBus boligtelefon – den vellykkede syntese af den mest moderne teknik og den velkendte kvalitet, som kendetegner RITTO boligtelefoner.

 • Opkaldsdifferentiering og medhørsspærret.
 • Opkaldsstyrke kan indstilles.
 • Opkaldsafbryder.
 • Lystændingsfunktion.
 • Kabinet af miljøvenligt og genbrugeligt kunststof.

Den modulære dørstation RITTO Portier er hjertet i alle RITTO hus- og kontorsamtaleanlæg.

 • Rent, tidløst design.
 • Enkel betjening.
 • Varig, ridsefast overfladebelægning.
 • Fås til indbygning eller montering på væg.
 • Let at udvide med f.eks. adgangskontrol eller video.
 • Med RITTO TwinBus dørkaldeanlæg har De garanti for høj kvalitet og sikker og langvarig drift

EDB- og datanetværk

I såvel nybyggeri som i renovering er der et stadigt stigende behov for avancerede telesystemer. Både i form af tele/data-systemer, antenne-installationer og adgangskontrol, f.eks. dørtelefoner med billedtransmission.

Installationerne foretages med eksisterende behov og krav for øje, men bør naturligvis være så fleksible, at de kan anvendes under ændrede forudsætninger, som f.eks. ommøblering eller tilslutning af nye apparater.

Vores grundlæggende vision, når det gælder tele-installationer, er at levere fleksible tele-installationer, som opfylder både nuværende og fremtidige krav.

Kontakt os

Har du et spørgsmål til vores services eller produkter, eller vil du bare kontaktes? - Udfyld nedenstående felter og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.