ABA – automatisk brandalarmeringssystem

Giv tryghed til dine beboere, kunder eller medarbejdere.
Beskyt dine bygninger ved at opsætte et ABA system og minimér risikoen for brandskader.

Hvad er ABA?

Et ABA system er et automatisk brandalarmeringsystem som automatisk giver brandmyndighederne besked i tilfælde af brand. F.eks. kan systemet også opsættes til automatisk at igangsætte brandalarmen og oplyse om vej til nødudgange. Dertil kan der være automatiske talevarslingsystemer som orienterer om nødudgange og automatiske branddøre.

ABA systemer kan bruges overalt

System kan både bruges i private boliger, men også på fællesarealer såsom opgange i boligforeninger, på plejehjem, offentlige instituationer såvel som i alle typer erhvervsejendomme. Alle steder hvor man gerne vil løfte trygheden, sikre mod brand og redde menneskeliv kan ABA være en hjælp.

ABA anlæg er komplekse – og derfor er vi DBI certificerede

Visse ABA løsninger er lette at håndtere, mens andre er langt mere komplekse, det afhænger fuldstændig af behov, bygninger og størrelse. Ikke to løsninger er ens, og da der altid er høje krav til løsningen, valg af materiel og naturligvis godkendelse fra myndighederne, skal løsningen være gennemtænkt og velfungerende. I takt med vores certificering, rådgiver vi jer gerne om ABA og har et stort produktkendskab, høj teknisk viden og god erfaring i at løse jeres behov.

Et gennemtænkt ABA system giver tryghed

Et velfungerende ABA system er et gennemtænkt projekt som er tilpasset jeres behov og bygninger. Kontakt os derfor for et personligt møde hvor vi gennemgår jeres ejendom og vi  rådgiver jer om den bedst mulige løsning – til tryghed for jer, jeres medarbejdere, varelager og bygning.

Kontakt os

Har du et spørgsmål til vores services eller produkter, eller vil du bare kontaktes? - Udfyld nedenstående felter og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.